Μαθήματα σκακιού από GM

Ξεκίνησαν και στην Λάρισα την Κυριακή 23-10-2016 τα πρώτα μαθήματα σκακιού από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και πρωταθλητή Ελλάδος GM Θάνο Μαστροβασίλη, κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.).

Τα μαθήματα ήταν όπως και στον Βόλο δίωρης διάρκειας για κάθε γκρουπ και πραγματοποιήθηκαν στην Λέσχη Νεράϊδας του Δήμου Λαρισαίων.

Στα πρώτα μαθήματα μετείχαν συνολικά 10 σκακιστές από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τα Φάρσαλα, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με βάση τη δυναμικότητά τους αλλά και με ηλικιακά κριτήρια.

Τα μαθήματα με τον Θάνο Μαστροβασίλη θα γίνονται μία φορά κάθε μήνα στον ίδιο χώρο και σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιούνται εγκαίρως και μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτά όσοι σκακιστές της περιοχής επιθυμούν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τη Λάρισα στον Δριστέλλα Νίκο, τηλ. 6983507833 και στο email της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. tessthchess@gmail.com.

Παρόμοιος κύκλος μαθημάτων με τον Θάνο Μαστροβασίλη πραγματοποιείται και στο Βόλο (Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το Βόλο στον Τσαρσιταλίδη Νίκο, τηλ. 6974720777 και στο email της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. tessthchess@gmail.com

Advertisements